top of page

List Title

Hur mycket kostar dina tjänster?

Mina fotograferingstjänster startar på 5000 kr vilket omfattar enklare fotograferingar i Stockholmsområdet så som vigslar, graviditet och förlovning.

Vad har du för erfarenhet?

Jag har fotograferat bröllop, dop och andra viktiga milstolpar i över 10 år. Så oavsett om ni förlovar er på savannen i Sydafrika eller gifter er i en snöstorm i flygtornet på Arlanda Flygplats så har jag erfarenheten att skapa vackra bilder oavsett hur er dag ser ut.


 
Kan jag få ta del av råfilerna efter att ha anlitat dig?

Jag brukar inte lämna ut råfiler till mina klienter eftersom råfiler är ett sätt för mig att bevisa upphovsrätt. Ni kan dock välja att köpa loss råfilerna.
( maila för offert )
Hur många bilder leverar du?

Jag levererar mellan 50 -500 bilder beroende på hur många timmar ni bokar mig.
Finns det möjlighet att beställa förstoringar och album efteråt?

Absolut! Jag samarbetar med brittiska leverantören Wooden Banana för album och prints. 
www.woodenbanana.com
Jag vill inte att du publicerar mina bilder någonstans, är det möjligt att hålla dem privata?

Jag publicerar bilder av mina fotograferingar på både min hemsida, Facebook och instagram då det är mitt viktigaste verktyg för att få nya klienter. Ni kan välja att hålla era bilder privata genom att betala en ( no publishing fee )
( maila för offert )

 
Har du möjlighet att resa för en fotografering?

Absolut, jag tar ut reseersättning för fotograferingar utanför Stockholm.
( Maila för offert )
Vad är det jag betalar för?

Mitt arbete med ert speciella tillfälle börjar med erat första mail till mig och kan avslutas allt från 1 vecka till 6 månader senare beroende på hur stor er order blir. Mitt arvode är inte bara baserat på antal timmar jag fotograferar, det är även baserat på all min erfarenhet och kunskap inom fotografering samt en garanti på att ni kommer få bilder av alla viktiga ögonblick som håller den höga kvalitén som eran dag förtjänar.
bottom of page